Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Site Valentin Posea  (Read 2087 times)
Liviutz
Guest
« on: February 01, 2006, 07:31:20 AM »

Salut prieteni  :!:

Am redescoperit site-ul inginerului Valentin Posea, membru important al forumului nostru.
Uitati-va si minunati-va:

http://cactus.aicon.ro/

Din pacate Valentin a ales de ceva vreme sa nu mai posteze, activand din umbra, pe PM. Acest fapt constituie pentru noi un mare regret, caci informatiile lui s-au dovedit de fiecare data foarte valoroase  :!:

Imi permit sa le sugerez celor ce-l cunosc sa-i adreseze pe PM rugamintea sa redevina activ :!:
rodica
member

« Reply #1 on: February 01, 2006, 11:46:52 AM »

Felicitari, Valentin!

Aceleasi fotografii superbe cu care ne-a obisnuit... cat despre plante... sunt cateva care te lasa fara grai!
Multumim pentru adresa, Liviutz.

Numai bine, tuturor,
Rodica.

P.S. L-as ruga pe Valentin, de o mie de ori sa revina, dar nu-mi permit, asa ca-i respect tacerea si... tac!

Rodica
CICI
member

« Reply #2 on: October 04, 2008, 03:25:32 AM »

Buna ziua,
Azi am dat iar peste saitul lui Valentin si am ramas ca intotdeauna uimit.
Pacat ca el sa hotarat sa ne paraseasca de peste un an.
http://cactus.aicon.ro/
CICI

BB
member

« Reply #3 on: October 05, 2008, 03:18:53 PM »

Este absolut superb site-ul...atatea informatii....explicite...si chiar gasite pe alte site-uri.. :aplauze: ..pacat ca nu activeaza si aici...eu unul am invatat o gramada de lucruri de la el...fie si numai din imagini..

BB

Felicitari d-le Valentin Posea......

We'll see how to cross the bridge when we'll be there
eduart
member

« Reply #4 on: October 06, 2008, 12:01:13 AM »

Salut tuturor,

... nu am cuvinte ...

... si vorba lui BB - sa tot inveti din fotografiile alea. Valentin este intr-adevar si un fotograf talentat, are si ce sa fotografieze...

Au trecut cred 2 ani de cand nu am mai intrat pe site-ul lui si nici n-am stiut ce am pierdut.

Toate cele bune,

Eduart

I'm not young enough to know everything.
(J.M. Barrie)

http://eduart.page.tl/
Cristi
Guest
« Reply #5 on: October 06, 2008, 08:34:59 AM »

Un site superb din toate punctele de vedere!Mulotumesc pentru ca mi l-ai reamintit. Exceptional!!!  :aplauze:  :aplauze:
hagrid
member

« Reply #6 on: October 06, 2008, 09:40:35 AM »

Buna seara.
Ca sa fiu scurt si la subiect..."disparitia" domnului Posea de pe forum s-a produs ( este parerea mea) in urma conflictului pe care l-am avut eu cu domnia sa pe tema unei licitatii . Cum lipsa domnului Posea este resimtita de majoritatea membrilor, ÎMI CER SCUZE PENTRU TOT CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ŞI ADRESEZ RUGĂMINTEA DOMNULUI POSEA, CU TOT RESPECTUL , SĂ REVINĂ . Recunosc faptul că am fost impresionat de ceea ce am văzut pe site-ul personal al domnului Posea.

Cu stimă, George Grecu (Hagrid)

Pages: [1]
  Print  

Jump to: