Home
|
Help
|
Search
cactusi.com
>
DISCUTII LIBERE
>
Curiozitati, mistere, ciudatenii
(Moderators:
marcu_nic
,
Gino
,
CactusiCom
) >
2012 - Ceva care nu pare a fi Hoax
Pages: [
1
]
« previous
next »
Print
Author
Topic: 2012 - Ceva care nu pare a fi Hoax (Read 369 times)
Vrika
member
«
on:
March 03, 2010, 07:39:31 AM »
Bună ziua,
http://www.descopera.ro/stiinta/5592692-la-90-de-secunde-de-catastrofa
Vrika
covi.membru.retras
member
«
Reply #1 on:
March 03, 2010, 12:45:05 PM »
Buna
Interesant ce scrie. Mersi de articol. Am mai citit dar nu asa dezvoltat. Ne pasc multe pericole reale din cer, pericole pentru care omenirea nu e pregatita. Ma gandesc cum de in ultimele mii de ani nu a reusit sa scape nici un meteorit gigant din capcana marilor planete care ne apara. Tunguska e copil nevinovat fata de ce poate aparea din cosmos.
Revenind la energia electrica. Indiferent de modul in care am ramane fara energie electrica, viata va inceta in multe locuri. Suntem cvasi-total dependenti de aceasta forma de energie in special tarile economic dezvoltate si in special marile aglomerari urbane. Sub acest aspect mai bine sunt pregatite unele triburi din Papua Noua-Guinee, Amazonia si Africa. O oarecare sansa este in zonele rurale care nu depind prea mult de curentul electric. Dar ele ar putea fi devastate de hoardele ce se vor revarsa din aglomerarile urbane in cautare de apa si mancare.
Ceea ce as putea reprosa articolului e ca incepe cu un scenariu din anul 2012 si eventuala prognoza pentru anul 2012. Ar fi o coincidenta ... mai mult decat interesanta.
Ce e de facut? Sa scapam de blestemul unei energii mult prea vulnerabile si dependenta vietii de toate binefacerile progresului tehnic. Prima ar trebui sa fie posibila desi nu vad nici o solutie viabil-economica in viitorul apropiat. De ultima ma indoiesc, ca fara ca cineva sa puna bata pe noi, s-ar putea intampla si practic in marile aglomerari urbane e imposibil.
O alta cale. Meditatia. Nimic nu are sfarsit totul e doar o frontiera. Lumea se teme de limite dar acestea nu exista, asa cum nu exista nici orizontul. Lumea are retineri si de frontiere, caci de la distanta apar ca limite, dar odata ajunsa la ele va pasi mai departe. Asa a facut intotdeauna. Ce e de facut? Sa fim pregatiti pentru frontierele ce le vom intalni. Atat material cat si spiritual.
Dacii aveau o viziune interesanta. Cand cerul se inegrea prea tare proferau amenintari si-l atacau cu sageti. In ultima instanta ii apuca rasul. Dar ei fiind nemuritori erau invincibili.
In ultima instanta, in forma actuala, nu ne ramane decat rasul. Eventual sa avem hartia, tusul si unealta de scris pregatite pentru un ultim haiku si sa trecem frontiera ... zambind. Sorry cui nu-i place, omenirea in forma actuala nu e pregatita pentru catastrofe ce vin din spatiul cosmic. Dar nici nu va dispare, intr-o forma sau alta, va pasi mai departe. Aceasta conceptie exista, intr-o forma sau alta, atat in credintele religioase cat si la acei numiti atei. Totul se conserva, materie, energie si daca exista ... si suflet. Si totul ... se transforma continuu.
Numai bine si n-aveti frica, Ovidiu.
LazyTomCat
member
homo homini lupus est
«
Reply #2 on:
March 03, 2010, 01:36:09 PM »
Salute!
Hi Ov!
Quote from: "covi"
Ne pasc multe pericole reale din cer, pericole pentru care omenirea nu e pregatita. [...]Revenind la energia electrica. Indiferent de modul in care am ramane fara energie electrica, viata va inceta in multe locuri. Suntem cvasi-total dependenti de aceasta forma de energie
As zice ca multe pericole ne pasc mai ales din cauza noastra. E adevarat ca sistemul pare sa ne aperee, dar noi procedam de parca am tot voi sa sarim din avion fara parasuta, sa vedem daca ne tine si de data asta!
Ceea ce as putea reprosa articolului e ca incepe cu un scenariu din anul 2012 si eventuala prognoza pentru anul 2012. Ar fi o coincidenta ... mai mult decat interesanta.
Sunt dintre aceia care nu cred in apocalipse, desi sunt sigur ca prezenta civilizatie este aproape de un capat al ciclului ei.
Totusi, 2012 este un an de maxima solara, asa cum se intampla aproape constant din 11 in 11 ani. De data asta insa, fie mediatic, fie cu adevarat stiintific, sunt prognoze care arata ca va fi un an cu o maxima destul de violenta. Se pune problema chiar ca s-ar putea ca o mare manifestare sportiva din vara (olimpiada, campionat, nu stiu si nu ma intereseaza) sa aiba foarte mari pierderi financiare, din cauza afectarii functionarii satelitiilor de comunicatii, care nu vor putea face constant transmisiunile in direct, fiind perturbati de vantul solar.
Raman la parerea mea ca bnu va fi nimic in 2012, dar si mie mi se pare ca scenariul prezentat este primul care, fara sa aiba un iz de catastrofa ineluctabila, descrie o o potentiala catastrofa uriasa.
Ce e de facut?
Oricum, am apa mea, caldura mea, cuie, sarma, scule si funii ghetarie, buncar cu combustibili fosili, lemne, lemn sape, lopeti si alte asemenea, suficiente ca sa pot trai luni de zile fara net :-D:-D:-D
Dacii aveau o viziune interesanta. Cand cerul se inegrea prea tare proferau amenintari si-l atacau cu sageti. In ultima instanta ii apuca rasul.
Esti siguri ca mai faceau asa urat si dupa ce le-a scos Burebista viile? :-D:-D:-D
Si totul ... se transforma continuu..
Daca tot vorbesti despre transcedente umane, unul mai cinic decat mine, ti-ar spune in ce i s-a transformat pranzul... :grin:
Numai de bine, pana la urmatorul inceput al Lumii... ca dupa asta nu mai avem sperante! :-D
Dag - un lup hain
I am hiding in myself a very nasty wolf...
marcu_nic
member
«
Reply #3 on:
March 03, 2010, 03:34:47 PM »
Subiectul este interesant, tema discutata și rediscutata. Am avut și eu parearea mea privind anul 2012;
http://nicolaemarcu.blogspot.com/2008_04_12_archive.html
Domnilor, sunt doar ipoteze…
Un lucru este clar, au fost civilizații pe acest Pământ care au dispărut din nu știu ce motive și civilizația noastră va dispare, SIGUR, când și cum este greu de spus…
Tunguska e copil nevinovat fata de ce poate aparea din cosmos.
Privind evenimentul Tunguska denumire venita de la un râul cu accesai nume din Rusia ținutul Krasnoiarsk , sunt foarte multe interpetari, ipoteze.
Un lucru este cert, explozia a avut loc în aer. Sunt mii de pagini scrie pe aceasta tema. Vați gândit la posibilitatea creeri acestei explozie de om? Nikola Tesla (1856 – 1943)
Cu stima Marcu
http://nicmarcu.sunphoto.ro/
LazyTomCat
member
homo homini lupus est
«
Reply #4 on:
March 03, 2010, 05:24:37 PM »
Salute!
Buna seara Domnule Marcu,
Quote from: "marcu_nic"
Am avut și eu parearea mea privind anul 2012;
http://nicolaemarcu.blogspot.com/2008_04_12_archive.html
Am citit cu atentie si articolul si comentariile. Am trei nedumeriri pe care, in masura posibilului va rog sa le luminati.
1. Nedumerirea de premiza.
Cum se impaca teoriile despre miscarile de rotatie si revolutie ale Pamantului, cu geocentrismul sustinut de dumneavoastra in paginile acestui forum.
De ce pun intrebarea? Pentru ca intr-un sistem geocentric, Pamantul nu se misca si deci, in mod logic, nici 'efectele 2012', antrenate de incetinirea miscarii de rotatie nu pot exista.
2. Nedumerirea temporala.
din ceea ce am citit pe blogul dumneavoastra, rezulta ca timpul incetineste odata cu incetinirea miscarii de rotatie a planetei noastre, si ca dispare, odata cu oprirea acesteia.
Tot din blog am inteles ca daca planeta re-ncepe sa se invarta, timpul revine.
Logic deduc din aceaste afirmatii ca miscarea de rotatie a planetei noastre creaza timp.
Iata si nedumerirea >>> Timpul cui??? Despre ce timp vorbim??? Nu de alta, dar din tot ceea ce stim, timpul este o calitatea spatiului, fiind una dintre dimensiunile sale si, deci, el nu este specific unei zone a Universului, ci intregului acestuia.
3. Nedumerirea fizica
In acest moment viteza de rotatie a Pamantului este de aproximativ 40.000 de km in 24 de ore, adica o viteza de aproximativ 1674 km/h, adica mult peste viteza sunetului...
La ce franare credeti ca va fi supusa planeta si in ce perioada de timp, pentru ca masa ei de aproximativ 5.974.000.000.000.000.000.000 de tone sa poata opri, fara ca inertia acumulata elementele ei componente, sa o dezintegreze >>> ma refer la masele de uscat plutind pe diversele mantale, fiecare cu viteza ei si cu masa ei, masa planete-i nefiind uniform repartizata de la suprafata spre nucleu.
Nu am facut calcule ;i nici nu as sti sa le fac, dar cred ca o astfel de oprire 'pasnica' nu se poate produce decat in perioade de timp similare cu cele care au dat nastere sistemului >>> in eoni, nu in trei ani.
Si toate acestea, de infimul strat de apa, infim la scara planetara >>> ce conteaza 11 km, fata cu 6000? >>> dar infiorator comparat cu omul si cu ceea ce a stiut el sa faca. Valul care ar pleca de la apus la rasarit, ar goli la propriu oceanele peste uscat... distrugand orice urma de viata.
De curiozitate, incercati sa misca'i imperceptibil cu 2 cm/s un pahar cu apa.
Daca, prin absurd Terra s-ar opri din miscarea de rotatie, fara a crea cataclisme totale si definitive, chiar oprirea ei ar fi un cataclism total si definitiv, fiindca ar antrena doua fenomene indicutabile:
a) Fata orientata spre soare ar fierbe si ar arde, la propriu, in timp ce partea intunecata ar ingheta mai ceva decat in Antartica.
b) Luna s-ar dezorebita >>> incotro nu am idee... poate chiar peste noi >>> dezorbitarea ei, antrenand o schimbare de orbita a planetei insasi.
Referitor la aceasta imposibilitatea fizica a planetei de atrece prin asemena tortura, nedumerirea mea este legata de doar de cum ar putea supravietui ceva/cineva care sa mai treaca in lat univers sau care sa mai poate reincepe ceva aici sau aiurea.
In rest, desigur ca teoria pare seducatoare.
Numai bine!
Dag
marcu_nic
member
«
Reply #5 on:
March 04, 2010, 02:29:28 AM »
Quote from: "Dag"
1. Nedumerirea de premiza.
Cum se impaca teoriile despre miscarile de rotatie si revolutie ale Pamantului, cu geocentrismul sustinut de dumneavoastra in paginile acestui forum.
De ce pun intrebarea? Pentru ca intr-un sistem geocentric, Pamantul nu se misca si deci, in mod logic, nici 'efectele 2012', antrenate de incetinirea miscarii de rotatie nu pot exista.
Dag
Sistemul geocentric a fost abandonat în ultimele câteva sute de ani fiind înlocuit de sistemul heliocentric. Cu toate acestea mai sunt persoane, cei drept puține la număr care considera sistemul geocentric ce-l real. Exista și o Organizație la nivel mondial cu sediul în America care susțin aceasta ipoteza în care Pământul este plat.
http://theflatearthsociety.org/cms/
Culmea și rusii cred asa ceva…
http://video.google.ro/videoplay?docid=872910379143364672&ei=AEqPS5KDEZvu2AK6vbUW&q=related%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.metacafe.com%2Fwatch%2F402607%2Fflat_earth_documentary_pantheon_movies%2F&hl=ro#
Cum funcționează sistemul;
http://img.photobucket.com/albums/v421/enigmazv/equinox.gif
sau
http://www.youtube.com/watch?v=99E-aTIk9xM&feature=related
DA, asa este, 'efectele 2012' nu ar fi posibil intru-un sistem geocentric.
Sunt multe întrebări, privind punctual meu de vedere, atât pentru sistemul geocentric cât și pentru sistemul heliocentric, pentru fiecare am argumente pro și contra.
2. Nedumerirea temporala.
.............
Iata si nedumerirea >>> Timpul cui??? Despre ce timp vorbim??? Nu de alta, dar din tot ceea ce stim, timpul este o calitatea spatiului, fiind una dintre dimensiunile sale si, deci, el nu este specific unei zone a Universului, ci intregului acestuia.
Dag
Da îți înețles bine ce am scris acolo, totul este o ipoteza. Timpul este atributul universului material
3. Nedumerirea fizica
In acest moment viteza de rotatie a Pamantului este de aproximativ 40.000 de km in 24 de ore, adica o viteza de aproximativ 1674 km/h, adica mult peste viteza sunetului...
Dag
Constatare exacta în condițiile unui pământ sferic care se rotește, viteza de aproximativ 1674 km/h ma face sa cred ca este imposibila, am scris ceva, păreri personale, este un argument prin care pământu NU se rotește.
http://nicolaemarcu.blogspot.com/2009_06_06_archive.html
Tot ce spuneți este logic, rațional, dacă Pământul se rotește, în ,, 2012. Ce se va fi după acest an?’’ am acceptat ipoteza.
PS. Revin cu o fraza; Domnilor, sunt doar ipoteze…
Un lucru este clar, au fost civilizații pe acest Pământ care au dispărut din nu știu ce motive și civilizația noastră va dispare, SIGUR, când și cum este greu de spus…
Se ,,simte apăsarea’’ unei schimbări majore… să auzim de bine.
Cu stima Marcu
LazyTomCat
member
homo homini lupus est
«
Reply #6 on:
March 04, 2010, 03:00:09 AM »
Salute!
Buna ziua Domnule Marcu,
Va multumesc. Acum sunt perfect edificat si nu mai am nelamuriri. Fac doar slalom printre ipoteze.
Sa avem numai de bine!
Dag - un lup care nu e ipotetic
Vrika
member
«
Reply #7 on:
March 04, 2010, 04:57:33 AM »
Bună ziua,
După umila mea părere şi fără să vreau să supăr pe cineva sau să inflamez spiritele, nu putem să discutăm o teorie, decât în baza unui set de ipoteze construite
în baza unui sistem de referinţe fix şi cert
. Dacă şi referenţialul este vag şi construit, la randul sau doar din ipoteze, ceea ce va decurge va fi un castel de carti. Cu atât mai greu putem emite o teorie, dacă referenţialele ipotezelor sunt axiome contradictorii.
Vrika
marcu_nic
member
«
Reply #8 on:
March 04, 2010, 06:15:00 AM »
Va salut,
Trăim într-o continua necunoaștere, când credem ca știm ceva despre lumea noastră, ne dam seama ca nu știm mare lucru, mai totul sunt ipoteze, mai mult sau mai puțin verificate. Nu exclud posibilitatea sa trăim într-o lume a iluziilor... ideai nu mi aparține, este veche de mii de ani, filozofii idealiste...
Toata știința actuala se bazează pe experiment, altfel rămâne teorie, ipoteze, dar și asa oamenii de știința se contrazic între ei, uneori își schimba propea teorie... ce sa mai credem?
PS sa auzim și de bine… azi se împlinesc 33 de ani de la ultimul cutremur mare ce a lovit țara noastră. După doua zile am fost în București… DEZASTRU, și acum tremur când ma gândesc… Cum civilizațiile sunt ciclice și cutremuri le sunt ciclice…
Cu stima Marcu
covi.membru.retras
member
«
Reply #9 on:
March 04, 2010, 01:04:42 PM »
Buna
Hi Dag,
....As zice ca multe pericole ne pasc mai ales din cauza noastra...
Asta e doar o scurta deviere de la subiectul deschis de Vrika. Bine ca nu ai aprofundat-o totusi tin sa adaug ca n-am fi oameni daca nu am sari din cand in cand cu parasuta, ... fara parasuta. :-D
... E adevarat ca sistemul pare sa ne aperee, ....
Eu incep sa fiu convins ca chiar ne apara. Cat o va face? Sa zicem ca ... cat o sa-l amuze treaba asta. :-D
... Sunt dintre aceia care nu cred in apocalipse, ....
Nici eu, dar ca si domnul Marcu le pun pe unele in categoria ipoteze. Altele mi se par prea trase da par iar altele au fost infirmate de trecerea timpului. Ca cele de genul: anul 1000, anul 2000 ... Oricum cred ca 2012 va fi un an interesant. Dupa ce va trece va fi un an plictisitor, indiferent de cum va fi. :-D
Oricum, am apa mea, caldura mea, cuie, sarma, scule si funii ghetarie, buncar cu combustibili fosili, lemne, lemn sape, lopeti si alte asemenea, suficiente ca sa pot trai luni de zile fara net :-D:-D:-D
Iti recomand neaparat sa ai si cartea de baza Robinson Crusoe. Si pentru cazul in care nu va aparea, Vineri, cat mai multe carti cu subtitlul "Do it yourself" caci in acest caz va trebui sa o faci singur. In privinta netului dupa ce vor trece acele luni in care poti trai fara el, ca substitut iti recomand o toba africana. Vezi sa fie bine intinsa pielea pe ea, e esential pentru o buna conexiune cu reteaua. :-D
Dacii aveau o viziune interesanta. Cand cerul se inegrea prea tare proferau amenintari si-l atacau cu sageti. In ultima instanta ii apuca rasul.
Esti siguri ca mai faceau asa urat si dupa ce le-a scos Burebista viile? :-D:-D:-D
Da, doar ca dupa asta au inceput sa o faca toate partile indiferent de cum arata ceraul. In final i-a apucat rasul si au inlocuit viile cu prunii si de atunci sunt oameni veseli care au o metoda proprie de a aborda previziunile gen 2012 :-D
Si totul ... se transforma continuu..
Daca tot vorbesti despre transcedente umane, unul mai cinic decat mine, ti-ar spune in ce i s-a transformat pranzul... :grin:
Cred ca faci o confuzie. Pranzul a fost halit de Dag si a devenit o parte din Dag. Te referi cumva la: in ce se transforma Dag?
Partea materiala se transforma in nutrienti din care pranzul lui Dag va renaste, energia se va dispersa sub forma de unde fiind captata de alte entitati iar in final partea vie va merge acolo unde ii e locul. In privinta partii vii as remarca de fapt doua: partea animala si partea umana, repet daca aceasta din urma exista.
Don't worry, e la fel pentru toti. :-D
Numai bine, Ovidiu.
marcu_nic
member
«
Reply #10 on:
March 04, 2010, 03:06:22 PM »
SALUT,
Nici eu, dar ca si domnul Marcu le pun pe unele in categoria ipoteze. Altele mi se par prea trase da par iar altele au fost infirmate de trecerea timpului. Ca cele de genul: anul 1000, anul 2000 ... Oricum cred ca 2012 va fi un an interesant. Dupa ce va trece va fi un an plictisitor, indiferent de cum va fi.
TOATE sunt în categoria de ipoteze, cine poate prevede sfârșitul? NIMENI... EL va fi, când și cum, nimeni nu știe... am spaima sa nu vie într-un viitor apropiat…
Cred ca faci o confuzie. Pranzul a fost halit de Dag si a devenit o parte din Dag. Te referi cumva la: in ce se transforma Dag?
Partea materiala se transforma in nutrienti din care pranzul lui Dag va renaste, energia se va dispersa sub forma de unde fiind captata de alte entitati iar in final partea vie va merge acolo unde ii e locul. In privinta partii vii as remarca de fapt doua: partea animala si partea umana, repet daca aceasta din urma exista.
Domnilor, după moarte omul și tot ce este viu se întoarce în materie, parte integrata a cesteia. Corpul eteric, spiritual depășește acest prag al materie și se va ‘așeză’ într-un univers a cărui rezonanta îl ‘ primește’
In aceste universuri nu mai merge; șpaga, relația, banii… te duci acolo unde te locul… totul depinde de TINE, de puritatea TA… cred ca viul nu dispare după moarte, viata este indestructibila…ea intră în alte dimensiuni…
Cu stima Marcu
LazyTomCat
member
homo homini lupus est
«
Reply #11 on:
March 04, 2010, 03:23:28 PM »
Ave Ovidius,
... Sunt dintre aceia care nu cred in apocalipse, ....
Nici eu, dar ca si domnul Marcu le pun pe unele in categoria ipoteze.
Eu vorbeam de apocalipse = preziceri/prorociri despre un sfarsit al lumii (nu conteaza sub ce forma), abordat din punct de vedere escatologic.
Nu contest ca se poate intampla un eveniment catastrofal in 2012, asa cum se poate intampla oricand, dar nu sub forma revelativa sau prezisa (de nu se stie de cine, nu se stie cand) >>> cat despre prezicerile privind 2012 eu ma raliez lui Vrika >>> ceea ce am citit sunt toate hoax-uri.
Chiar daca posibilul scenariu cu caderea retelelor electrice se va intampla in 2012 (iata ceva plauzibil!), acest fapt nu va avea nici o legatura cu tot ce s-a scris pana acum despre sfarsitul lumii prorocit pentru 2012 (indiferent de intelesul acordat termenului sfarsit).
In rest vorba ta si a lui Marcu, mai devreme sau mai tarziu sigur ca se poate asa ceva, ba chiar se va si produce....
Iti recomand neaparat sa ai si cartea de baza Robinson Crusoe.
O am! Am primit-o acum 49 de ani, de ziua mea.
O am intr-o editie splendida de la 1900 a casei de editura 'Maison Alfred Mame et Fils' din Tours. Cartea este 'dorée sur tranche' si are 88 de gravuri facute de fratii Dalziel...
Ovidiu, adevar iti spun eu tie: cat timp imi va supravietui biblioteca, pentru mine nu va exista sfarsitul lumii!
Si pentru cazul in care nu va aparea, Vineri, cat mai multe carti cu subtitlul "Do it yourself" caci in acest caz va trebui sa o faci singur.
Omule, eu prefer sa nu 'trebuie sa o fac singur'! Evident ca daca altermnativa e Vineri... :-D:-D:-D
In privinta netului dupa ce vor trece acele luni in care poti trai fara el, ca substitut iti recomand o toba africana. Vezi sa fie bine intinsa pielea pe ea, e esential pentru o buna conexiune cu reteaua. :-D
Merge si pielea din Teghesul de Sud...
:-D (locuitorii
stie
de ce :grin:)
...in ce se transforma Dag? In privinta partii vii as remarca de fapt doua: partea animala si
partea umana
, repet daca aceasta din urma exista.
NU, nu exista! :-D
Don't worry, e la fel pentru toti. :-D
Te contrazic! Abia aici ar fi un prilej de ingrijorare! Prefer 2012!!
Pana atunci insa mult mai este, asa ca sa auzim numai de bine!
Dag - un lup lipsit de umanitate
eduart
member
«
Reply #12 on:
September 18, 2011, 06:02:03 PM »
Salut tuturor,
Copiez aici un post de pe Stapelia:
Eu am o mica problema cu toate tevatura asta... din punctul meu de vedere
nu conteaza ce se spune ci cine o spune!
Daca vreau sa fac o investitie financiara, nu ma consult cu soferul de taxi; daca vreau sa-mi fac verificarea tehnica la masina, nu merg la chiropractician; fiind economist - daca vreau sa ma atestez profesional, nu apelez la Auckland Health Board.
Merg la cine detine competenta pe domeniul respectiv.
Va recomand deci o carte scrisa de un
mayanist
de frunte:
David Stuart - The Order of Days (The Maya World and the Truth about 2012)
- aparuta in 2011.
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Stuart_(Mayanist
)
"This is all nonsense. As someone who has studied the maya for nearly all of his life, and who specializes in reading their ancient texts, in order to understand their history, religion, and culture, I have to lay down the line and assert that any such statements about tha Maya predicting the world's demise or, alternatively, some "transformation of consciousness" in 2012 is, to put it as simply and directly as possible, wrong. Not only wrong, but misleading. There's something larger at work here...".
Pentru cine este interesat de fenomenul 2012 - cartea este ca un dus rece (a wake up call!). Pentru cine este interesat de civilizatia Maya - cartea poate fi un deliciu!
Numai bine,
Eduart
I'm not young enough to know everything.
(J.M. Barrie)
http://eduart.page.tl/
LazyTomCat
member
homo homini lupus est
«
Reply #13 on:
September 19, 2011, 04:10:39 PM »
Salut Eduart,
Iti multumesc pentru completari. Intr-un fel intelesesem poza de ansamblu din mesajul tau precedent, dar marturisesc ca portretul tanarului savant este extraordinar..
Totusi, cred ca tu nu ai sezisat incotro am batut. Pentru ca din fraza pe care ai pus-o, reiese ca omul vorbeste de o actiune voita, care face parte dintr-un plan mai mare.
Aici sunt eu interesat sa ajung! Dincolo de magariile unuia sau altuia, sunt curios cine face acest mislieding si care este work-ul ala mare catre care conduce misliedingu-ul.
Sa ai numai de bine!
Pages: [
1
]
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
ADMINISTRARE
-----------------------------
=> Regulamentul site-ului