Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Paradisul serpilor cu clopotei  (Read 983 times)
kitz
member

« on: April 23, 2009, 05:07:26 PM »

Buna
Am primit de la Elton Roberts aceste imagini cu serpi iesind din hibernare.Sunt facute in Palo duro canyon (la sud de Amarillo )Texas.

Numai bine si toate cele bune!

Cristi
Guest
« Reply #1 on: April 24, 2009, 01:09:25 AM »

Ai de capul meu! Impresionanta priveliste!  8O  8O  8O  8O  8O  8O
Nu am mai vazut nicaieri astfel de imagini. Cred ca sunt si flamanzi, micutii  :mrgreen:
Nick.A
member

« Reply #2 on: April 24, 2009, 01:32:51 AM »

Oh,mama,mi se ridica parul pe spate ca la mistreti cand vad gramada aia de serpi :x  :-D

Vive memor quam sis aevi brevis(Aminteste-ti necontenit ce scurta ti-e viata) (Horatiu)
http://nikko.sunphoto.ro/
eduart
member

« Reply #3 on: April 24, 2009, 01:43:49 AM »

Salut tuturor,

OK, am sa am grija sa o iau pe la nord de Amarillo! Cred ca nu intamplator se intreba Neil Sedaka "Is this the way to Amarillo?"  :-D  :-D  :-D , dar asta era demuuuuult!

Numai bine,

Eduart

I'm not young enough to know everything.
(J.M. Barrie)

http://eduart.page.tl/
Misu
Guest
« Reply #4 on: April 24, 2009, 09:14:56 AM »

Buna ziua Cristi!
Exceptionale fotografii!Si eu care voiam sa surprind viperele de la Hagieni iesind din hibernare...numai ca , probabil, va trebui sa merg dotat cu un complet antichimic si cu ser antiviperin  :grin:
Cu respect, Mihai.
mescalero
Guest
« Reply #5 on: April 24, 2009, 11:38:51 AM »

Salut!

Frumosi, micutii  :x !

NickA, vorbesti serios? Am mai vazut barbati care, nemuscati vreodata, se tem de serpi, dar numai despre doi sunt sigur ca era real... foarte real  :-D ! Voi chiar nu va prefaceti nici un pic, asa, ca domnisoarele  :-P !!

Eduart, i-au dat o harta odata, ca sa-l lamureasca in sfarsit- asa a fost, a ajuns la Palo Duro Canyon si a crezut ca gresise drumul.
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #6 on: April 24, 2009, 12:47:01 PM »

Salute!

Fantastic set de fotografii!

Crotalii sunt reputati pentru faptul ca se aduna mai multi la un loc ca sa ierneze impreuna.

Si unii serpi de la noi fac asta. Sarpele de casa a fost gasit in gheme de hibernare asociat cu vipera.

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: