Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: WWF Passeport - Work for a living planet  (Read 664 times)
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« on: April 04, 2009, 04:09:06 AM »

Salute!

Am ajuns azi la acesta adresasa si fara ezitare m-am inscris si am devenit membru.

Va sugerez sa faceti acelas lucru!

De multa vreme, mai toti cei care suntem aici, ne-am plans de abuzurile facute in habitat si de distrugerea naturii. De mult prea multe ori am fost de-a dreptul ingroziti sau dezgustati de ororile care se fac in natura!

Iata ca in acest moment avem ocazia de a participa activ, chiar si numai in mediul virtual la apararea acestei planete!

Le-am scris autorilor proiectului ca sa le propun pe noul site un spatiu de reclama gratuita pentru proiectul Panda P@ssport - Work for a living planet asa cum il puteti vedea in josul paginii acesteia, in partea din stanga.

Daca vor fi de acord cu demersul nostru, voi crea o subsectiune a acestui subforum, unde vom putea discuta si milita activ - este un proiect de impact pe internet - despre actiunile intreprinse de noi, fata de comunicarile la care ni se va cere sprijinul.

Ne-am bucura foarte mult sa stim ca aceasta initiativa are succes!

Numai bine!

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: