Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: necunoscute Lion 3  (Read 653 times)
Nick.A
member

« on: November 22, 2008, 09:55:21 AM »

Salve!
  Asa cum va spuneam acum vreo cateva zile,am luat cumparat niste cactusi din Metro.Ajutati-ma va rog sa-i identific:

1.acesta as banui ca e un Espostoa lanata

2.acesta mai mult ca sigur Espostoa nana(il da de gol blanita deasa)

3.Pilosocereus azureus?

4.o mammillarie provenita dintr-un butas recoltat tot de pe un "olandez" acum vreo 2 ani

Va multumesc pentru ajutor.
  Cu respect,
   Nicusor Ajder

Vive memor quam sis aevi brevis(Aminteste-ti necontenit ce scurta ti-e viata) (Horatiu)
http://nikko.sunphoto.ro/
Cristi
Guest
« Reply #1 on: November 22, 2008, 11:09:27 AM »

Buna,
Prima nu e E. lanata; s-ar putea sa fie un oreocereus trollii etiolat, cu spinii subtiri.
A doua poate fi E nana sau E melanostele sau E malenostele v cantaensis sau E melanostele v inermis sau E churinensis mica.
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #2 on: November 22, 2008, 12:57:52 PM »

Salute!
Salut Nicusor,

Ai debutat cu un subiect care se referea la plantele tale - asa cum au si Eduart si Misu cate unul.

Apoi a scris Eduart  si, in subiectul lui, fara sa-i raspunzi (desi normal era sa-i raspunzi la intrebare, macar cu: sunt frumoase, dar eu nu stiu), ai postat plantele tale. Am zis ok si am facut un nou subiect in care era vorba de plantele tale. Acum repeti chestia la Misu.

Neidentificatele lui Misu sau ale lui Eduart, nu sunt Neidentificatele lui Nicusor!

Te rog - ai aici un al treilea post cu neidentificatele tale - daca ai nelamuriri, posteaza aici sau in celelalte doua subiecte dedicate neidentificatelor tale!

Numai bine,

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Nick.A
member

« Reply #3 on: November 22, 2008, 01:27:15 PM »

Buna seara!
Imi cer scuze pentru greseala,nu se va repeta.A fost o neatentie din partea mea.
Numai bine.

Vive memor quam sis aevi brevis(Aminteste-ti necontenit ce scurta ti-e viata) (Horatiu)
http://nikko.sunphoto.ro/
Pages: [1]
  Print  

Jump to: