Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Raspuns interesant pe forumul Aztekium  (Read 867 times)
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« on: November 07, 2008, 04:29:53 PM »

Salute!

Pe forumul Aztekium s-a deschis un subiect privind un echinocereus infestat.

Feszt Gyorgy - responsabilul sectiei de Cactusi si suculente de la Gradina Botanica di Cluj - a raspuns scurt precis si la obiect, asa cum o face un profesionist.

Aveti interesul sa vedeti fotografia si sa cititi raspunsul lui.

http://aztekium.ro/forum/viewtopic.php?t=88

Numai bine,

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Cristi
Guest
« Reply #1 on: November 08, 2008, 03:29:53 PM »

Am avut placerea sa il cunosc pe domnul inginer Feszt;mi-as dori foarte mult sa activeze si pe forumul nostru, daca domnia sa va dori. Daca nu-oricum ma bucur sa pot sa ii citesc posturile pertinente si competente.  :aplauze:
BB
member

« Reply #2 on: November 08, 2008, 03:54:40 PM »

Am avut placerea, si in vara aceasta m-a vizitat si pe mine d-l Feszt..este o enciclopedie...si este o placere sa stai cu dansul la discutii. Domnule Feszt..poate intrati si la noi sa activati...avem destule de impartasit si de invatat...iar genurile Fraileea si Melocactus sunt apreciate de multi ditre noi..

Basarab Popa

We'll see how to cross the bridge when we'll be there
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #3 on: November 08, 2008, 04:16:21 PM »

Salute!

Dragilor, ma tem ca apelul vostru sa nu fie auzit de nimeni.

Si eu mi-as dori sa vad astfel de membri aici... dar forumul Aztekium este un cerc inchis si exclusivist.

Este ceva incurabil.

Daca va duceti cu jalba-m bat, poate ca veti fi primiti condescendent.

Nimeni de acolo nu va veni insa aici ca sa va raspunda la aceste mesaje: vi se va spune sa va duceti voi acolo, daca aveti nevoie.

Singurul membru dublu din nucleul pur Aztekium, care activeaza aici, este Tar Alexandru - Siuka - dar cu o floare nu se face si nu se va face primavara.... cu totii stim de ce.

Asadar, mergeti pe acel forum sa-l faceti invitatia sau lasati-va pagubasi,

Aici ea este lasata vantului.

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: