Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Planta stranie! Ce este....?  (Read 875 times)
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« on: November 07, 2008, 03:48:49 AM »

REGRET!! SE PARE CA FOTOGRAFIA NU POATE FI VAZUTA DECAT DE MEMBRII FORUMULUI IN CAUZA!! dACA NU SUNTETI MEMBRI, RENUNTATI!!

Salute!

Pe www.plantesgrasses.com se discuta despre aceasta planta:

8O http://www.plantesgrasses.com/forums/index.php?act=attach&type=post&id=5963

Cel care a gasit-o intr-o florarie (alaturi de alte 14 exemplare) se intreaba ce este si daca sa o cumpere sau nu!  :-D  

Eu as cumpara toate cele 15 exemplare si m-as ingriji mai incolo sa aflu ce este!

Poate cineva raspunde la intrebare?

Dag

PS --> sigur nu este o Geohintonia care a manacat anabolizante, asa cum propunea cineva acolo!

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Misu
Guest
« Reply #1 on: November 07, 2008, 03:04:25 PM »

Buna seara Dag!
Eu as spune ca poate fi si o Uebelmania care a mancat aceleasi substante...; oricum,  le-as fi cumparat si eu pe toate 15, chiar daca imi dau palme si nu stiu ce este, poate vreo gaselnita japoneza,  ca tot au fabricat recent primii trandafiri albastri!
Se poate , te rog, sa dai linkul discutiei, sunt tare curios!
Cu respect,
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #2 on: November 07, 2008, 04:21:34 PM »

Salut Misule!

Iata linkul cerut.

http://www.plantesgrasses.com/forums/index.php?showtopic=12320&hl=

Nu l-am pus, fiindca discutia este extrem de stupida... si nu este prima de acest gen de acolo, dimpotriva.

Numai bine!

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Misu
Guest
« Reply #3 on: November 07, 2008, 04:45:04 PM »

Buna seara Dag!
Multumesc mult!
Cu respect,
Cristi
Guest
« Reply #4 on: November 08, 2008, 03:33:54 PM »

Poza este extrem de proasta; suspect de proasta as spune;nici macar nu vad clad daca are areole sau nu;deci nu pot spune clar daca e un cactus sau o euphorbie;daca e un cactus-culoarea e extrem de ciudata;nu e cunoare de variegare, e culoare de pruina sau pur si simplu de planta vopsita.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: