Home | Help | Search
Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: plante hardy  (Read 2185 times)
BB
member

« on: November 01, 2008, 03:45:31 PM »

Felicitari celor care participa la concursul oganizat de Valicelli...iesim si noi afara cu oameni care au rezultate....SI INCA CE REZULATE!!!

BB :aplauze:  :aplauze:

We'll see how to cross the bridge when we'll be there
so
member

« Reply #1 on: November 01, 2008, 03:54:56 PM »

Buna BB

Despre ce e vorba?

Sorin Bobis
Misu
Guest
« Reply #2 on: November 01, 2008, 04:37:16 PM »

Buna seara!
Stiu ca a fost un concurs la cere, printre altii, a participat si dl Valentin Posea.
Este vorba de un altul, ca parca m-ar manca si pe mine pilea si mai stiu eu pe cineva, dar nu spun!
O seara placuta!
Cu respect,
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #3 on: November 02, 2008, 01:09:13 AM »

Salute!

Quote from: "BB"
Felicitari celor care participa la concursul oganizat de Valicelli...

Nu fi lenes, da si tu un link! Wink

Dag

I am hiding in myself a very nasty wolf...
Misu
Guest
« Reply #4 on: November 02, 2008, 01:36:26 AM »

Buna dimineata!
Ar fi bine sa fie si un alt link, aseara m-a pus pe jar, am cautat si nu am gasit decat ceea ce stiam:

http://www.cactus-art.biz/miscellaneous/winter_test/winter_test_test_rules.htm

Poate este , totusi,  si altceva...?
Duminica placuta,
Cu respect,
Misu
Guest
« Reply #5 on: November 03, 2008, 02:03:34 PM »

Buna seara!
Bineinteles ca m-a mancat pielea si am scris politicos ca , daca testul se va mai repeta, as fi interesat , i-as ruga sa particip...; desi, ca de obicei,  ma asteptam sa nu mi se raspunda, baietii mi-au spus un sec Salve si ceva de genul: unchiule, testul s-a terminat demult, care-i treaba ta!? semnat Cactus art biz team.
No comment!
O seara minunata va doresc!
Cristi
Guest
« Reply #6 on: November 03, 2008, 02:10:20 PM »

Testul lui Valicelli a fost o lovitura de marketing geniala. A adus un nou venit in colectiile si pe buzele tuturor. Jos palaria lui valicelli pentru aceasta idee! A stiut sa se promoveze.  :aplauze:  :aplauze:
No comment privind raspunsul adresat lui Misu, dar pentru mine acel tip de raspuns inseamna multe; si e de bine  :mrgreen:
Misu
Guest
« Reply #7 on: November 03, 2008, 02:18:03 PM »

Buna seara domnule Neciu!
Multumesc frumos pentru raspuns! Pentru mine nu e de bine...in momentul cand scrii politicos cuiva, il rogi frumos, ori nu ti se raspundei, ori, ti se raspunde in acelasi mod, chiar daca raspunsul este negativ. Se pare ca inca nu m-am adaptat economiei de piata! :mrgreen:
Cu bine,
LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #8 on: November 03, 2008, 02:24:24 PM »

Salute!

Demult Valentino nu mai are o lista la valoarea initiala si demult nu o innoieste in mod profesional!

De ce e Valentino in declin??

Ba, nu e!

Fiimndca demult nu mai este interesat sa vanda oricui: vinde in proportie de 90% pe e-bay  :grin:

Pe de alta parte:

1. Plantele de el au fost clone inmultite vegetativ din areole;

2. din momentulk in care le are la vanzare, altoite si la preturi piperate, este evident ca nu mai face teste pe gratis --> Cristi are dreptate in ambele sensuri.

Numai bine!

Dag

Misu
Guest
« Reply #9 on: November 03, 2008, 02:51:26 PM »

Buna seara Dag!
Eu nu am pus problema daca are dl Neciu dreptate , sau nu, probabil ca are d pdv comercial,  am spus si o repet inca o data, ca, avand in vedere ca avem de-a face , totusi, cu un nume de referinta  ma asteptam sa mi se raspunda in aceiasi termeni in care am scris, sau sa nu mi se raspunda deloc. Pentru mine nu e de bine,  stricto sensu,  referindu-ma la mine si la ce asteptari aveam. Dar asa imi trebuie!
Cu respect,
Gino
member

« Reply #10 on: November 03, 2008, 02:53:42 PM »

Buna seara

Nu stiu ce a vrut sa demonstreze Valicelli si ce a avut de castigat din experimentul respectiv.
In schimb stiu ca putem face si noi ceva asemanator.
Avem mai multe locatii in tara unde exista plante hardy.
Cred ca am putea crea o buna baza de date iarna asta, daca fiecare dintre noi care avem astfel de plante, scriem macar o data pe luna cum se comporta plantele noastre in functie de temperatura si locatie.
Si putem incepe chiar de luna asta, intr-un topic dedicat acestui subiect.
Mesajele ar trebui sa contina ( zic eu ), temperatura medie diurna si temperatura medie nocturna, precum si temperatura cea mai scazuta diurna si nocturna din luna respectiva.
In acest fel, in primavara cu siguranta vom sti cu mult mai multe despre plantele noastre hardy.
Daca vi se pare interesant, putem incepe !

Misu
Guest
« Reply #11 on: November 03, 2008, 02:57:39 PM »

Buna seara domnule Capruciu!
 :aplauze:  :aplauze:  :aplauze: Eu unul sunt de acord!
Cu respect,
so
member

« Reply #12 on: November 03, 2008, 03:08:26 PM »

Buna tuturor

E primul an cand am plante afara.La primavara o sa spun rezultatul experimentului meu.
 Pana atunci sa auzim de bine.

Sorin Bobis
Gino
member

« Reply #13 on: November 05, 2008, 02:07:20 PM »

Buna seara

Sincer sa fiu, ma steptam sa fie mai multi participanti interesati de acest subiect, stiind ca sunt mai multe locatii in tara unde cresc plante hardy.
Daca tacerea este atat de ...asurzitoare, voi face si eu la fel.

LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #14 on: November 05, 2008, 03:14:44 PM »

Salute!

Quote from: "cris"
Sincer sa fiu, ma steptam sa fie mai multi participanti interesati de acest subiect, stiind ca sunt mai multe locatii in tara unde cresc plante hardy.
Daca tacerea este atat de ...asurzitoare, voi face si eu la fel.

Uuuuuuuuuups! mai are cineva problemna asta, in afara de mine :grin:

Eh de cate ori m-a revoltat tacerea celor care se multumesc sa citeasca!... ma bucur ca simtiti la fel ca mine, cand e vorba despre ceea ce va intereseaza! :-D

E imbucuratoare aceasta impartasire de sentimente! Wink

Dag

Pages: [1] 2 3
  Print  

Jump to: