Home | Help | Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: o intrebare  (Read 847 times)
doze
member

« on: April 18, 2008, 01:21:02 AM »

desi nu se vede...am si eu o intrebare...stie cineva ce fel de cactus este acesta????este destul de inalt...destul de vechi si cica ar face flori o data la 50de ani...[n`a facut pana acum si are putin mai multi ani]

[/img]

"Noi suntem ceea ce gandim"
kitz
member

« Reply #1 on: April 18, 2008, 02:06:16 AM »

Buna Ana, dupa cum ai scris ca locatia ta este printre nori acolo e posibil ca plantele sa infloreasa la zeci de ani  :-)  .La noi pe pamant cel putin cactusii dupa o anumita varsta de maturitate, intre 1 si 20 de (aprox)in cazul in care au conditii optime infloresc in fiecare an.Poza e putin neclara dar cu siguranta este o frumoasa planta monstruoasa apartinand genului Cereus.Daca ai posibilitatea poti sa-l schimbi intr-un ghiveci mai mare si sa-l obisnuiesti cu mai multa lumina. Esti simpatica, numai bine!

doze
member

« Reply #2 on: April 18, 2008, 02:31:03 AM »

well...cactusul il am mostenire de la strabunicul meu...care cred ca`l are mostenire de la nush cine si tot asha Smiley).in fiecare an ii schimb ghiveciul...si cu toate astea...sa face din ce in ce mai urias da` flori deloc [singurele chestii pe care le`a facut ...a fost sa`mi intepe pisica si cainele in bot  :-D  :-D ]...
si sa stii kitz...printre nori e chiar frumos...mai rau e ca se gaseste mereu cineva bine`voitor sa te aduca cu picioarele pe pamant :-x  :-x

Cristi
Guest
« Reply #3 on: April 18, 2008, 10:28:06 AM »

Trebuie sa ii asiguri conditii bune de dezvoltare (soare, temperatura, apa si sol adecvat). Abia apoi poti spera la flori. Plantele monstruoase sunt si ele florifere, dar infloresc in general mai putin si mai rar decat cele normale.La varsta ta e normal si chiar bine sa stai si printre nori, adica deasupra mizeriilor umane, dar tot timpul sa stii ca va trebui mai devreme sau mai tarziu sa te intorci pe pamant. Cu cat te intorci mai tarziu sau mai rar, cu atat aterizarea va fi mai violenta si mai periculoasa, sa nu uiti asta   :mrgreen:
hagrid
member

« Reply #4 on: April 18, 2008, 12:19:00 PM »

Quote from: "Cristi"
La varsta ta e normal si chiar bine sa stai si printre nori, adica deasupra mizeriilor umane, dar tot timpul sa stii ca va trebui mai devreme sau mai tarziu sa te intorci pe pamant. Cu cat te intorci mai tarziu sau mai rar, cu atat aterizarea va fi mai violenta si mai periculoasa, sa nu uiti asta   :mrgreen:

...so...watch your head!! :-D
Bine ai "aterizat" printre noi !
Daca ai fi dat norisorii putin la o parte si scormoneai prin galerie, gaseai asta
http://www.cactusi.com/cactus.php?name=Perc_Kepe&pid=4955, sau...
http://www.cactusi.com/cactus.php?name=Perc_Kepe&pid=5750 (nush de ce dar floarea asta prea seamana cu una de Echinopsis...ma rog...)

:-? te speria...avem si noi norii nostri  :lol:

Hagrid

P.S.  Totusi...cine spuneai ca esti?..nu de alta dar sa fim siguri ca nu stam de vorba cu vreun sfantu' Ilie alergand printre nori :-D

LazyTomCat
member

homo homini lupus est

« Reply #5 on: April 18, 2008, 01:09:38 PM »

Nimeni nu are dreptul sa-i spuna lui Peter Pan ca nu trebuie sa zboare...

:floare:

I am hiding in myself a very nasty wolf...
doze
member

« Reply #6 on: April 18, 2008, 04:26:54 PM »

saru`mana hagrid pt link`uri...park totushi nu`mi vine sa cred ca planta mea ar face flori deastea  :x  :x ..Smiley)
totusi nu`s nici o sfanta d`aia de vine cu vijelie Smiley) ...sunt si eu ...acolo cineva care si`a cumparat un nor si sta al naibii de bine Cheesy

BB
member

« Reply #7 on: April 22, 2008, 02:17:11 PM »

Buna seara...

Am si eu cereus monstrous...dar nu este peruvianum, am si postat poza in galerie...dar nu mai stiu pe unde este. Cel in cauza...cam arata a fi var cu Matusalem....si despre flori...musai sa le faca..ar fi la varsta propice.

BB

We'll see how to cross the bridge when we'll be there
Pages: [1]
  Print  

Jump to: